Shiatsu voor bedrijven

Ter preventie van gezondheidsproblemen en uitval op de werkvloer, is het belangrijk om te werken aan stressreductie en spierontspanning bij het personeel. Een prima hulpmiddel hierbij is Shiatsu op een speciaal ontworpen stoel. Het is een laagdrempelige en prettige methode om het stressniveau te verlagen en de statische houding te onderbreken.

Shiatsu is een drukpunt techniek die al jaren wordt toegepast in Japan. In elk lichaam vinden processen plaats. Het kan voorkomen dat er op een gegeven moment, door bijvoorbeeld fysieke of mentale belasting, een blokkade optreedt. Dit kan zich uiten in (hoofd)pijn, spijsverteringsklachten of andere ongemakken. Om de doorstroming optimaal te houden is er een stoel ontworpen waarop de cliënt een comfortabel en veilig gevoel zal ervaren en waarbij de specifieke drukpunten optimaal behandeld kunnen worden.
 
Een bedrijfssessie duurt twintig minuten per persoon en werkt drie dagen door waarbij het lichaam weer in balans kan komen. Na de behandeling kan de werknemer de werkzaamheden weer hervatten.
 
Meer informatie over Stoel Shiatsu kunt u lezen bij ‘‘De Praktijk’’.