Zwangerschap Massage

In mijn praktijk heb ik een tafel die is uitgerust met een uitsparing voor de buik en de borsten zodat je tijdens je hele zwangerschap comfortabel kan liggen. Het kan heerlijk zijn om weer even op je buik te kunnen liggen gedurende je zwangerschap.

In de zwangerschap is het fijn om extra aandacht aan je lichaam te geven. Een zwangerschap is bijzonder en mooi, maar kan ook emotioneel en fysiek zwaar zijn. Het kan gebeuren dat je nachtrust tekort komt en na een behandeling voel je je weer helemaal uitgerust en kan je weer wat meer hebben.

Een massage kan lichamelijke ongemakken en klachten verlichten. Ook kan ik je ondersteuning geven met de mentale en emotionele processen. Als aanstaande moeder krijg je met veel veranderingen te maken.

Er zal aandacht zijn voor je ademhaling. We gaan samen op zoek wat het beste voor jou is. Door een optimale manier van je ademgebruik wordt de ontspanning dieper, er ontstaat meer verbinding met je lichaam en je baby. Baby's reageren vaak op de ontspanning van de massage en zo kan de zwangerschap fijner en intenser beleeft worden. 

Als je vragen hebt of een behandeling voor jou passend is, neem dan gerust contact op.